Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Vanja Elisabeth Lundby Vedin, 52-10-19

Av Eero Jalmariz - 30 mars 2009 09:14

Vanja Elisabeth Lundby Vedin, 52-10-19 

Lundby Vedin började sin yrkesverksamma bana som undersköterska på Danderyds sjukhus. Där blev hon snabbt arbetsplatsombud, för att 1981 sälla sig till den för sina medlemmarna i  fackföreningen, den parasiterande kår som kallar sig ombudsmän. Det är allmänt känt att ombudsmännen skodde sig själva till nackdel för sina organisationers fotfolk.

 

Lundby Vedin hävdar att hon ”förts bakom ljuset” i samband med pensionen till AMF:s förre VD Christer Elmhagen. Sanningen är troligen den att Vedin som undersköterska hade en synnerligen bristfällig utbildning. Ingenstans framgår att Vedin hade någon utbildning utöver den som krävs för att arbeta som undersköterska. Det är rent av möjligt att hon inte ens hade denna utbildning.

 

Vedin har säkerligen ”förts bakom ljuset” som hon hävdar men det är ingen utomstående som har gjort detta, hon har lurat sig själv. Genom att inte skaffa sig de kunskaper som krävs för sin höga befattning har hon slagit i sitt inkompetenstak med en kraft som en meteorit. Det enda egendomliga i denna situation är att detta inte skedde tidigare. Hon har visat sig vara klart olämplig för sin uppgift.

 

Vedin har naturligtvis känt sig oövervinnlig liksom alla envåldshärskare gör. En befattning som hennes är livsfarlig i fel händer. Hon har visat vad hon går för. Nja, man skall kanske skall säga att Vedin visat vad hon inte går för. Hennes stil har hela tiden varit stöddigt nedlåtande.

 

Det är dags att riva ner Vedin från hennes höga hästar! Fackföreningen skulle inte förlora något genom den aktionen.

 

I dag på morgonen 28/3 2009 under min morgonpromenad hör jag att Mona Sahlin gått in till försvar för  Lundby Vedin! Tack snälla Mona, nu blir den här historien ännu intressantare när den ena storljugaren skall försvara den andra. Sahlin tycker det är beklagligt att Vedin råkat ut för den här engångsproblemet med AMF, väl vetande detta inte var ett olycksfall i arbetet. LUNDBY VEDIN HAR NÄMLIGEN ENLIGT DN VARIT DELAKTIG I MYCKET FÖRMÅNLIGA PENSIONSAVSÄTTNINGAR FÖR FÖRETAGS VD-AR I DE BOLAG HON INGÅTT I STYRELSEN. UNDER 2005 TILL EXEMPEL DÅ FOLKSAMS F.D VD TORE ANDERSSON TILLERKÄNDES EN GARANTERAD PENSION PÅ 75 % AV SIN LÖN LIVET UT. ANDERSSON FICK OCKSÅ EN 14 % LÖNEFÖRHÖJNING DET SISTA ANSTÄLLNINGNSÅRET. VARFÖR?

 

Sahlins påtagliga oförmåga att inte kunna skilja på livets väsentligheter, på att inte kunna avgöra vad som är rätt eller fel, vara förföljd av sitt rykte, då borde hon akta sig att yttra sig i ärendet. Men som jag nämnde i stycket ovan så älskar jag din dumhet för den kommer Alliansen att utnyttja. Vad har du föresten själv för pensionsförmåner? Tål du själv en granskning?


 Heimdall, ovan beskådar du det röda gardets två värsta tungviktare i deras besvärande nakenhet. Om jag vore du skulle jag blåsa ihärdigt i Gjallarhornet till dess både Vedin och Sahlin eliminerats från sina viktiga ämbeten.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eero Jalmariz - 19 april 2009 18:34

Marita Elisabeth Ulvskog, 51-09-04    Här har vi en penninghungrande ulv som önskar klä sig i fårakläder. Våren 2009 lämnar Marita Ulvskog nämligen sin post som socialdemokraternas partisekreterare efter det hon blivit Socialdemokraternas toppnamn t...

Av Eero Jalmariz - 17 april 2009 09:52

57-03-09 Mona Ingeborg Sahlin   Artikeln i socialdemokraternas husorgan Aftonbladet den 06-12-21 har rubriken ”Hatattack mot Mona”. Inte så konstigt tänker jag med tanke på alla ”hat trics” som Sahlin haft för sig de senaste å...

Av Eero Jalmariz - 30 mars 2009 09:32

Stora ord och fett fläsk fastnar inte i halsen.   Det är troligt sa Otto!   Du har det bra du – du har många glada stunder som en klok inte har en aning om. ...

Av Eero Jalmariz - 25 mars 2009 22:05

Sten Tolgfors är vår moderne Sven Duva, den man som ensam av misstag bryter ner på bron över Virta å för att försvara passagen mot den ryska övermakten. Svens enda vapen är ett avlossat gevär med bajonett. I princip är han vapenlös.     Nå, hur är ...

Av Eero Jalmariz - 24 mars 2009 22:11

Det är konstigt när en tänker, sa pigan!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards